Klinik Kartu
Klinik Poker
bandarqq
avail-2
 
 

PEMBERONTAK KE 9

Go 805

Raja Bapers
Joined
Oct 1, 2019
Messages
132
Reaction score
794
Points
93

Nanksbry

SUPPORT TEAM 7
Joined
Oct 1, 2019
Messages
387
Reaction score
2,230
Points
93
Location
Masih di bumi
Sak tenan'e aku rung moco crito trit iki mulai awal ..
Dadi ra duwe loro ati apdet po howra.

Melu komen neng kene mergo, konco liyane ngundang2 trus.
Ra melu metungul ngko jare ra setia kawan.

Wis, pokok'e matur nuwun.
Gawe bungah'e konco - dulur neng kene
 
Top